FLYTTEBYRÅ OSLO - SAMMENLIGN FLYTTEBYRÅ

Sammenligne tilbud på å flytte i Oslo. Spar 50% av flyttekostnadene for flyttingen din.

Verifisert og tillitsfulle flyttebyrå Oslo, brukt av over 11 000 flyttefolk i Oslo!

Ser du etter flyttetjenester i Oslo? Ta kontakt med de beste flyttebyråene i dag...

Ser du etter et flyttebyrå i Norges hovedstad? Med en gjennomsnittlig flyttekostnad på 9000 kroner, har vi hjulpet mer enn 11 000 flyttefolk med å flytte til et hjem og spare penger det siste året. Vi fjerner stresset med å flytte ved å koble deg til opptil 6 verifiserte og anmeldte flyttebyråer i ditt lokale område i Oslo.

Vi har mer enn 30 flyttefirmaer som dekker Oslo, og hver enkelt har gjennomgått vår strenge verifiseringsprosess før de ble med oss ​​som partner. Vi sjekker tredjeparts anmeldelser og selskapsdokumentasjon nøye, og sikrer at de har en godkjent ansvarsforsikring. Hvert flyttefirma må også godta våre retningslinjer før de blir med. 

Hvis du flytter til Oslo, sammenlign flyttebyråer for å spare opptil 50 % på flyttekostnadene dine med SendAnbud.no

Vanlige spørsmål om flytting til Oslo

SendAnbud.no har analysert over 400 flytteoppdrag siden 2020 av våre Oslo-flyttinger for å gi deg alt du trenger å vite om din kommende boligflytting. Etter å ha sett på dataene våre, kan vi avsløre at den gjennomsnittlige kostnaden for flyttebyrå i Oslo er 9000 kroner med den høyeste prisen betalt er 30000 kroner og den laveste kostnaden på 4000 kroner i gjennomsnitt. 

Vi fant også ut at sommermånedene er den desidert mest populære tiden for folk å flytte på seg i området, med henholdsvis 11,14 % og 10,61 % av alle Oslo-flyttinger i august og juli. Den gjennomsnittlige eiendomsprisen for Oslo er 6 millioner kroner. For de som ønsker å leie i Oslo, er den totale gjennomsnittskostnaden 11650 kroner per måned.

Vårt nettverk av over 30 pålitelige flyttebyråer i Oslo er her for å hjelpe med flyttingen din, enten du bor lokalt eller flytter ut av hovedstaden.

GJENNOMSNITLIGE PRISER & FAKTA

BOBLIGPRISER

6 millioner kroner

UTLEIEPRISER

11650 kroner

FLYTTEBYRÅ

9000 kroner

FLYTTEDATO

August er den beste måneden

Sammenlign flyttebyrå Oslo priser

Spar opp til 50% av flytteutgiftene!

Vurdert  'Utmerket'  på  

Hva koster et flyttebyrå Oslo?

Den gjennomsnittlige kostnaden for et lokalt flyttebyrå er 9000 kroner inkludert moms. Dette er den totale kostnaden for en 3-roms flytting som reiser innen 10 kilometer. 5000 kroner for pakketjenester og pakkematerialer 2500 kroner og 2000 for demontering og montering av møbler.

Dette er bare en gjennomsnittlig kostnad, og den totale kostnaden for ditt flyttefirma vil variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert; flytteavstand, tilleggstjenester som kreves, størrelsen på huset og flyttefirmaets takster.

For å sikre at du får et godt tilbud på kostnadene for flyttebyrået ditt, er det viktig å sammenligne tilbud om flytting fra noen få flytteselskaper. På denne måten kan du snakke med en rekke flyttebyråer for å diskutere flyttetjenestene du trenger og finne den beste prisen for flyttingen din.

Hva er inkludert i et flyttetilbud?

Når du vurderer tilbudet ditt, vil våre medlemmer vurdere avstanden som det skal flyttes, antall soverom og om det er noen ekstra tjenester som kreves som kan kreve en ekstra avgift. Vårt nettskjema vil be om så mange detaljer om flyttingen som mulig for å sikre at du får relevante og skreddersydde tilbud om flytting.

Mange av våre flyttepartnere tilbyr en rekke flyttetjenester å velge mellom, inkludert pakketjenester, pakkematerialer og demontering og remontering av møbler. Hvis du trenger disse tilleggstjenestene, markerer du det valgte alternativet når du fyller ut sendanbud.no sitt skjemaet for å sikre at det er inkludert i flyttetilbudet.

Hvorfor bør du få et flyttetilbud?

Ved å sammenligne tilbud om flytting sparer du ikke bare deg selv for både tid og penger, men du sikrer også at du får kontakt med de beste flyttebyråene i ditt lokale område. Det er mange faktorer å ta hensyn til når du flytter, så å be om et tilbud på flytting kan hjelpe deg med å bli organisert og oppnå et nøyaktig estimat over flyttekostnadene som er inkludert.

Hvis du sammenligner tilbud om flytting før du bestiller flyttedato, kan du vurdere hvert enkelt flyttebyrå for å sikre at du finner det beste anbudet for deg og dine behov. Vær trygg på at alle partnere i vårt flyttenettverk må ha en godkjent ansvarsforsikring for å sikre at du kun mottar tilbud om flytting fra de mest pålitelige og et anerkjent flyttebyrå Oslo.

Prosessen er enkel

Med SendAnbud.no er oppdraget vårt enkelt: å hjelpe deg med hvert trinn av flytteprosessen. Vi forbinder deg med lokale flyttebyråer i Norge, ulike anbud fra flyttefirmaer vil sparer deg for tid, penger og stress under flyttingen. Vi har jobbet hardt for å bygge et sterkt nettverk av pålitelige flyttefagfolk for å hjelpe folk med å flytte fra hjemmet enkelt. Du fyller ut et raskt og enkelt skjema med detaljer om flyttingen for flyttetjenestene du trenger. Vi vil matche deg med opptil 6 verifiserte og pålitelige flyttebyråer i Oslo slik at du kan sammenligne og spare penger. Du vil motta ulike anbud umiddelbart, hvor du kan lese ekte anmeldelser og lære mer om hvert flyttebyrå. For å sikre at du kun blir matchet med kvalitets flyttebyråer, må alle partnere bestå vår strenge verifiseringsprosess. Alle flyttefirmaer må ha et legitimt og fungerende nettsted, registrert i alle offentlige etater og inneha godsansvarsforsikring på samtlige flyttebiler i Oslo.

Hvorfor ansette et profesjonelt flyttefirma i Oslo til ditt flytteoppdrag?

Å flytte hjem er stressende nok uten å bekymre deg for bryet med å pakke, demontere møbler og deretter pakke ut, samtidig som du får det til å fungere rundt de andre arrangementene dine. Å bruke et profesjonelt flyttebyrå til flyttingen vil spare deg for tid, penger og krefter for å sikre en stressfri flytting.

Mange antar at de vil spare penger ved å ikke bruke et flyttefirma, men et pålitelig flyttefirma i Oslo vil ha ekspertisen, kvalifikasjonene og spesialutstyret til å trygt transportere selv de mest verdifulle gjenstandene dine. Du vil også ha ekstra trygghet når du vet at alle våre flyttebyråer har godsforsikring og offentlig ansvarsforsikring.

Hva den mest populære ukedagen for å flytte i Oslo? 

Vi kan avsløre at den mest populære dagen å i Oslo er en lørdag, med 30,52 % av alle som flytter som booker flyttefirmaet sitt for helgen. Dette er tett fulgt av fredagsflytting, med ytterligere 25,41 % som velger en helgeflytting. Det er tydelig at mange folk foretrekker en helgeflytting til Oslo, og med den ekstra jobbfritiden for å bosette seg på det nye stedet, kommer ikke dette som en overraskelse. 

Den minst favorittdagen i uken for våre Oslo-flyttere er en tirsdag, med bare 9,16 % av flyttingene. Søndag er nok en upopulær dag for å bestille et flyttefirma, med bare 9,42 % som velger slutten av helgen. Med start av arbeidsuken på mandag og eiendomsmeglerkontorer ofte stengt, kan vi se hvorfor en søndagsflytting unngås. 

Topp lokasjoner for flytting i Oslo

Bydel Grunerløkka og Bydel Gamle Oslo har den største utviklingen de siste 10 årene, mens bydel Bjerke topper statistikken med flytting de siste året som kan sees på tabellen. Kilde: Oslo Kommune

Det er verdt å merke seg at noen flyttefirmaer kan tilby rimeligere priser for dager det er lite etterspørsel etter. Flyttefirmaene våre i Oslo er tilgjengelige 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, for å sikre en jevn flytting.

Flytting i Oslo
Flytting i Oslo

Hva er gjennomsnitsleie av en bolig i Oslo?

LEIE BOLIG I OSLO

Skal du leie en toromsleilighet i Oslo, må du ut med over 11.600 kroner i måneden. Gjennomsnittet på landsbasis er så vidt over 9.000 kroner.

Den gjennomsnittlige leieprisen i Oslo og Bærum i 2019 ligger på 11.650 kroner måneden, mens gjennomsnittlig årlig leie per kvadratmeter ligger på 3.050 kroner. Det viser leiemarkedsundersøkelsen til Statistisk sentralbyrå (SSB).

Det er en økning på 3,65 prosent fra 2018, da den gjennomsnittlige leieprisen i hovedstadsområdet for to rom lå på 11.240 kroner.

For en ettromsleilighet i Oslo og Bærum må man i gjennomsnitt punge ut med 8.930 kroner, mens månedsleia for samme type leilighet i hele landet ligger på 7.890 kroner. Den årlige prisen per kvadratmeter ligger på henholdsvis 3.700 og 3.100 kroner, ifølge SSB.

Boligmarkedet i Oslo

BOLIGER I OSLO

Boligmarkedet er fullt åpent, noe som betyr at du kan leie et flyttefirma, bestille en befaring og motta flyttehjelp fra et flytteselskap..

Vær trygg på at alle flyttefirmaer har tilpasset hvordan de opererer og har iverksatt sikkerhetstiltak for å gjøre flyttedagen så trygg og stressfri som mulig for deg.

Prisutvikling

I april 2022 var gjenomsnittlig kvadratmeterpris for OBOS-tilknyttede boliger i Oslo-området 78 596 kroner. Kvadratmeterprisen er 4,4 prosent høyere enn i april 2021 - Kilde: OBOS

Hvor er de beste stedene å flytte til i Oslo?

St. Hanshaugen og Grunerløkka

For noen år siden var ikke dette området noe særlig, men det har forandret seg sterkt. Mathallen er en kulinarisk opplevelse og området fra St. Hanshaugen bort til Mathallen er kanskje Oslos fineste nå. Gå innom Gutta på haugen, stopp ved Alexander Kiellands Plass, ta en rusletur nedom Grünerløkka for en utrolig pizza på Villa Paradiso og gå så tilbake gjennom Cuba-parken (stopp for en kaffe hos Tim Wendelboe) over Akerselva til Mathallen. Hvis du vil avslutte det hele med ettertanke går du til Vår Frelsers Gravlund for å se svært mange kjente menneskers siste hvilested. Mathallen, Villa Paradiso, Gutta på Haugen og Tim Wendelboe Les også: Norges kuleste gate ligger i Oslo.

Grefsenkollen

Glem Holmenkollen. Det er en fin skibakke, og det er mange dyre hus på veien opp dit samt mange japanske turister. På vinteren kan du også ake i korketrekkeren (genialt), men uansett årstid bør du velge en annen kolle: Grefsenkollen. Et sted å spise, men også et sted for noen utrolig vakre turer og den beste utsikten i Oslo. Sjekk mer her

Kampen, Grønland og nye Oslo

På Grønland finner du alt fra rotnorsk matservering på Lompa (Olympen) til noe av det mest unorske du kan finne i Norge av mat og drikke, folkeliv og kultur. Å dra til Grønland er som å dra til verdens forente stater på et lite område. Sjekk også ut steder som Asylet og Dattera til Hagen. Kampen er lille Oslo i miniatyr, eller: Kardemommeby - bare en virkelig en. Sjekk også ut Kampen Bistro. Så går du ned til det mest moderne som kanskje finnes i Oslo: Operaen, Oslo Skyline og Sørenga. Start turen på Kampen, gå ned til Grønland (forbi botanisk hage, som er en opplevelse i godt vær) og så til det nye Oslo. Du vil ikke angre. Her er verdt å få med seg det splitter nye Deichmanske bibliotek.

Kart over Oslo

Vi hjelper deg med hvert trinn i flyttingen

Rådgivningssenteret vårt har ekspert-anmeldte guider om formidling, kjøp og salg.

Pakketips

Hvordan pakke for flytting

Hvordan finne esker for flytting

Etter flytting

Sjekkliste for adresseendring

Hvordan sende inn en klage på et flyttefirma

Flytteforsikring enkelt forklart

Som en del av vår bekreftelsesprosess, må hvert flyttebyrå Oslo som kommer inn i nettverket vårt være fullt dekket med både godsforsikring og godkjent ansvarsforsikring. Vi vil alltid kreve bevis på dette før et flytteselskap kan godtas for å sikre at du og dine personlige eiendeler er beskyttet under hele flyttingen.

Ethvert anerkjent flyttebyrå må ha godsforsikring da den dekker kundene for eventuelle skader eller tap på deres personlige eiendeler under flyttingen. Ansvarsforsikringen dekker imidlertid kostnadene ved skade på ethvert medlem av offentligheten, inkludert deg selv og alle som hjelper deg med å flytte. Det vil ofte dekke kostnadene for eventuelle skadede eller tapte gjenstander også.