Vi gleder oss til å høre fra deg

Vi sammenligner pålitelige og verifiserte selskaper 24/7 Vi er her for å hjelpe deg!

Hvis du leter etter et tilbud fra eiendomsmeglere, landmålere, takstmann eller flyttebyrå, velg et valgene nederst på siden.

Kontakt Oss | Kontaktinformasjon & opplysning - Sammenlign

Adresse

Karl Staaffs vei 52, 0665 Oslo

Telefonnummer

(+47) 91641441

E-post

Tar det lang tid før du får et svar?

SendAnbud.no har hele tiden ansatte som svarer kontinuerlig og du vil få svar samme dag hvis det er innen kontortid. Vi anbefaler alltid våre medlemmer om å være effektive på e-post og telefonen. 

Hva betyr sammenligning?

Sammenlign eller sammenligning er handlingen med å evaluere to eller flere ting ved å bestemme de relevante, sammenlignbare egenskapene til hver ting, og deretter bestemme hvilke egenskaper ved hver ting som ligner den andre, hvilke som er forskjellige og i hvilken grad. Der egenskapene er forskjellige, kan forskjellene deretter evalueres for å avgjøre hvilken ting som er best egnet for et bestemt formål. Beskrivelsen av likheter og forskjeller funnet mellom de to tingene kalles også en sammenligning. Sammenligning kan ha mange forskjellige former, varierende etter felt:

Forskjeller

Å sammenligne er å bringe to eller flere ting sammen (fysisk eller i kontemplasjon) og å undersøke dem systematisk, identifisere likheter og forskjeller mellom dem. Sammenligning har forskjellig betydning innenfor hver studieramme. Enhver utforskning av likheter eller forskjeller mellom to eller flere enheter er en sammenligning. I den mest begrensede forstand består det av å sammenligne to enheter isolert fra hverandre.

Egenskaper

For å sammenligne ting, må de ha egenskaper som er like nok på relevante måter til å fortjene sammenligning. Hvis to ting er for forskjellige til å sammenlignes på en nyttig måte, blir et forsøk på å sammenligne dem i daglig tale som « epler og appelsiner». Sammenligning er mye brukt i samfunnet, i vitenskapen og i kunsten.

Kilde: Wikipedia

Vi gleder oss til å høre fra deg

Vil du motta anbudsvarsler som bedrift?

Er du en anerkjent eiendomsmegler, landmåler eller et flyttebyrå? Bli med i vårt nettverk for å begynne å utvide virksomheten din. Bli medlem å les om hvordan det fungerer.