SAMMENLIGN EUROPAFLYTTING

Spar opptil 50% av flytteutgiften med europaflytting ved å sammenligne internasjonale flyttebyråer.

Skal du flytte i Europa?

Enten du skal flytte til utlandet for å jobbe eller for fornøyelsens skyld, er det en spennende tid å flytte til utlandet. Imidlertid kan logistikken med å pakke sammen alt og flytte det hundrevis av mil til et fremmed land ofte virke som en skremmende oppgave.

Det viktigste du må gjøre er å ansette et flyttefirma du kan stole på. Vi har inngått samarbeid med Norges beste internasjonale flyttefirmaer for å hjelpe deg med å spare tid og penger på flyttingen til utlandet. Vårt nettverk av partnere leverer til hvert hjørne av verden, og opererer i mer enn 100 land over hele verden.

Her på SendAnbud.no er vi i beredskap for å lede deg gjennom ditt internasjonale flytteoppdrag. Enten du er ute for å bare slappe av, trekke deg tilbake og nyte solskinnet, eller du snur et nytt blad og jakter på drømmekarrieren eller kjærligheten, så tar vi deg dit.

Internasjonale flyttebyråer

SendAnbud.no er forbindet med mange internasjonale flyttebyråer, og vi er veldig klare når det gjelder å starte flyttingen til Europa. Våre partnere tilbyr flytting til alle europeiske destinasjoner og kan sette inn en mengde ekstra tjenester for å starte opp.

Dine shipping og fraktalternativer

Under en befaring vil flyttebyrået ditt gå gjennom alternativene dine og finne den beste transporttjenesten for deg. De vil snakke deg gjennom alternativene nedenfor.

Shipping

Den mest anbefalte og kostnadseffektive løsningen for transport av varer til utlandet. Flyttefirmaet ditt vil forklare alternativene dine for å bruke en delt fraktcontainer eller en egen container.

Flytteteamet samler opp i den andre enden og leverer til ditt nye hjem, eller overfører jobben til et samarbeidsfirma i utlandet.

Flyfrakt

Luftfrakt er et alternativ som vanligvis er reservert for mindre forsendelser eller varer som trengs umiddelbart.

Det er et raskere og derfor mer praktisk alternativ, men det vil være til et høyere prispunkt. Noen flyttefirmaer vil foreslå å sende noen utvalgte varer på denne måten og sende resten via sjøen.

Veifrakt

Veifrakt er ofte et foretrukket alternativ for europeiske flyttinger.

Flyttefirmaet ditt vil samle inn gjenstandene dine og bruke det store vei- og jernbanenettverket over hele Europa for å transportere gjenstandene dine trygt innen en forhåndsavtalt dato.

Få profesjonell pakketjenester fra flyttebyråer til og fra Norge

Å frakte alle eiendelene dine til et annet land er en vanskelig prosess - det har en så lang vei å gå, så det er viktig at du pakker tingene riktig og sikkert.

Når du finner det rette flyttefirmaet, vil teamene pakke varene dine nøye eller gi deg råd om hvordan du kan pakke dine egne varer på en slik måte at de er klare for utenlandseksport.

Noen av varene dine kan kreve kasser - Flyttebyrået du finner gjennom SendAnbud.no vil gi deg alle flyttetips og nødvendig informasjon om alt du trenger å vite.

Vil du motta anbudsvarsler som bedrift?

Er du en anerkjent eiendomsmegler, landmåler eller et flyttebyrå? Bli med i vårt nettverk for å begynne å utvide virksomheten din. Bli medlem å les om hvordan det fungerer.