Referanser - Vurderinger

Referanser fra brukere

Hos SendAnbud.no hjelper vi tusenvis av eiendomssalg, hjemme og kontorflyttere, huskjøpere og selger, med å finne anerkjente bedrifter over hele Norge. Vi setter full pris på hvor stressende flytteprosessen er, så vi ønsker å sørge for at våre kunders opplevelse er så smidig og effektiv som mulig ved å konsekvent forbedre og utvikle nettstedet vårt for dem.

For å gjøre dette, når de har fylt ut skjemaet, ber vi hver og en av våre tusenvis av kunder om å gi ærlig tilbakemelding. Tilbakemeldingene er basert på deres brukeropplevelse av våre internasjonale, kontor- og flytteskjemaer og hvor enkle de er å fylle ut og eventuelle problemer de møter eller forbedringer vi kan gjøre. For litt innsikt i våre kunders opplevelse av nettstedet vårt, ta en titt på noen av våre anmeldelser.

5 topp-tips for å skrive en vurdering / anmeldelse

Målet med en anmeldelse er å vurdere eller bedømme noe. Vi dømmer ting hver dag. Du har for eksempel et favorittband eller et TV-program, og du liker ett supermarked mer enn du liker et annet. Dette er dommer. Når du skriver en anmeldelse, er jobben din å si din mening eller vurdering og støtte den. Dette gjør du ved å presentere grunner og bevis.

1 Les, se eller lytt til verket mer enn én gang

Første gang du leser eller ser på noe, få en helhetlig følelse av arbeidet. Tenk deretter på styrker og svakheter. Les eller se den på nytt for å bekrefte førsteinntrykket ditt. Denne gangen, ta forsiktige notater. Vær klar til å ombestemme deg hvis en nærmere titt sender deg i en annen retning.

2 Gi viktig informasjon

Fortell leserne den fullstendige tittelen på verket og navnet på bedriften. Oppgi navn, datoen og annen informasjon om når oppdraget ble utført og hvor lesere eller seere kan finne det. Sjekk faktaene dine. Detaljene i en anmeldelse må være nøyaktige.

3 Forstå publikum

Anmeldelser dukker opp alle mulige steder. Du finner dem i lokale og nasjonale publikasjoner, på nettet og også i spesialiserte tidsskrifter og nyhetsbrev fra nabolaget. Undersøk stedene du håper å publisere anmeldelsen din, og skriv deretter. Tenk over hva du trenger å forklare. Generelle lesere vil trenge mer bakgrunnsinformasjon enn lesere av en publikasjon rettet mot eksperter.

4 Ta et standpunkt

Si din mening om arbeidet du vurderer. Din anmeldelse kan være negativ, positiv eller blandet. Din jobb er å støtte den oppfatningen med detaljer og bevis. Selv om leserne er uenige med deg, må de se hvordan du kom til konklusjonene dine.

5 Forklar hvordan du bedømmer arbeidet

Bestem kriteriene dine, standardene du vil bruke for å bedømme boken, showet eller filmen. Du tror kanskje en roman er vellykket når den har karakterer du bryr deg om og et plott som gjør at du vil fortsette å lese. Oppgi disse kriteriene slik at leserne dine forstår hva du tror.

Referanser - Vurderinger