Om SendAndbud.no - Anbud & sammenligningstjeneste

Vi sammenligner over 250 pålitelige bedrifter!

Vi gir tilbud om ulike tjenester i forbindelse med flytting fra fullt forsikrede og verifiserte bedrifter i Norge.

Hos SendAnbud.no er oppdraget vårt enkelt: å hjelpe deg med hvert trinn av flytteprosessen.

Vi forbinder brukere med vårt nettverk av håndplukkede og godkjente eiendomsmeglere, takstmann og flyttebyrå for å spare folk for tid, penger og stress gjennom hele flytteprosessen.
 

Vi sammenligner tilbud fra over 200 pålitelige norske firmaer, inkludert:

Små steg med store resultater

SendAnbud.no er stolt av å være en del av Flyttealliansen, en sammenslutning som hever standarden og forbedrer flyttebransjens rykte i Norge. Som en del av Flyttealliansen er vi forpliktet til å levere enestående tjenester og sikre en problemfri flytteopplevelse for våre kunder.

Ved å være medlem av Flyttealliansen har SendAnbud.no tilgang til et bredt nettverk av pålitelige og erfarne flyttebyråer som deler vårt engasjement for kvalitet og profesjonalitet. Dette gjør oss i stand til å tilby konkurransedyktige priser og skreddersydde løsninger som passer perfekt til våre kunders behov.

SendAnbud.no er ikke bare en del av Flyttealliansen, men også en ledende nettplattform som forbinder alt i og rundt en flytteprosess. Vårt nettsted er en omfattende ressurs for alle som planlegger en flytting, og tilbyr et bredt utvalg av artikler og emner som dekker alle aspekter ved en vellykket flytteopplevelse.

Enten det er tips og råd om pakking, organisering av transport, valg av riktig flyttebyrå eller håndtering av etterfølgende oppgaver som adresseendring og oppsett av tjenester, har SendAnbud.no den informasjonen du trenger. Vår dedikerte team av eksperter sørger for å holde nettstedet oppdatert med de nyeste trendene og beste praksisene innen flyttebransjen.

Uansett om du er en førstegangsflytter eller en erfaren flytteveteran, vil SendAnbud.no være din pålitelige veiviser gjennom hele prosessen. Vi er her for å hjelpe deg med å ta informerte beslutninger og gjøre flytteopplevelsen så smidig og stressfri som mulig.

Vi har utvidet teamet og tjenestene våre siden 2020, og fortsetter å samle de beste ekspertene i vårt verifiserte partnernettverk. Vi er et lite, men sterkt team av kreative individer som jobber hardt hver dag for å forbedre flytteopplevelsen din!

Hvordan fungerer SendAnbud.no ?

SendAnbud.no gjør alt det harde arbeidet for deg når det kommer til eiendomsmegling, landmåling og flytting. Vi sammenligner de som er verifisert av oss og vurdert av deg. Vi hjelper deg også med å spare opptil 50 % av flyttekostnadene dine.

For å gi deg trygghet, driver vi en streng verifiseringsprosess før vi lar en bedrift komme om bord med oss, og sikrer at du bare bruker de beste byråene i ditt område.

Våre medlemmer må ha offentlig godkjente lisenser, erfaring, gods og ansvarsforsikring samt en legitim nettside eller bedrifts Facebook-side og et klart sett med vilkår og betingelser.

Hvordan samler vi inn tilbakemeldinger?

Om SendAndbud.no - Anbud & sammenligningstjeneste. Hos SendAnbud.no samler vi inn ekte anmeldelser fra ekte kunder for å sikre at vi bare kobler deg til anerkjente og pålitelige bedrifter rundt om i Norge. Private og bedriftsanmeldelser overvåkes daglig av vårt dedikerte salgsteam, som lar oss rapportere tilbakemeldinger som ikke holder vår høye standard.

Når en bruker har mottatt et anbud for ønsket tjeneste, vil de bli bedt om å legge igjen en anmeldelse av sin erfaring med den valgte bedriften. Etter at vi har gjennomgått tilbakemeldingen, vil den dukke opp på deres unike medlemsside som også inneholder kontakt- og plasseringsdetaljer, og gir deg alt du trenger å vite om bedriften, alt på ett sted.

Vil du motta anbudsvarsler som bedrift?

Er du en anerkjent eiendomsmegler, takstmann, minilager eller et flyttebyrå? Bli med i vårt nettverk for å begynne å utvide virksomheten din. Bli medlem å les om hvordan det fungerer.

Anbudstilbud

Brukeren mottar et anbud fra en godkjent bedrift 

Anmeldelser

Vi ber om brukerens tilbakemelding på opplevelsen av utført flytteoppdrag

Overvåking

Vi leser og overvåker alltid tilbakemeldinger fra brukere.

Vi deler anerkjente bransjeråd for å hjelpe med alle aspekter av flyttingen din.

SendAnbud.no sitt team av flytteeksperter jobber hardt for å skrive om emner som betyr noe for deg. Vi har et knytepunkt for flytterådgivning, fra en omfattende sjekkliste for flytting til alt du trenger å vite om på selve den store flyttedagen. For flere spørsmål send e-post eller ring til telefon 0047 81521021