Om SendAndbud.no - Anbud & sammenligningstjeneste

Vi sammenligner over 250 pålitelige bedrifter!

Hos SendAnbud.no er oppdraget vårt enkelt: å hjelpe deg med hvert trinn av flytteprosessen.

Vi forbinder brukere med vårt nettverk av håndplukkede og godkjente eiendomsmeglere, takstmann og flyttebyrå for å spare folk for tid, penger og stress gjennom hele flytteprosessen.
 

Vi gir tilbud om ulike tjenester i forbindelse med flytting fra fullt forsikrede og verifiserte bedrifter i Norge.

Vi sammenligner tilbud fra over 200 pålitelige norske firmaer, inkludert:

Små steg med store resultater

SendAnbud.no ble grunnlagt i 2020 av Frank Karlsen etter 19 års arbeid i flytte og lagringsbransjen. Både lidenskapelig opptatt av å lage et produkt som hjelper alle som skal gjennom en flytteprosess fra A til Å. SendAnbud.no ble etablert med sterk vekt på digital tilstedeværelse på ulike søkemotorer.

Etter å ha opprettet sitt eget flyttefirma i 2004, la Frank merke til en mulighet til å komme seg videre i karrieren mens det var et gap i markedet. Opprettetelse av nettsteder /2-veis portaler som fokuserte på å la brukere få en innsikt av et nettverk med pålitelige og verifiserte bedrifter, i tillegg til å tilby en leadgenereringstjeneste gjennom anbud og sammenligning.

Vi har utvidet teamet og tjenestene våre siden 2020, og fortsetter å samle de beste ekspertene i vårt verifiserte partnernettverk. Vi er et lite, men sterkt team av kreative individer som jobber hardt hver dag for å forbedre flytteopplevelsen din!

Hvordan fungerer SendAnbud.no ?

SendAnbud.no gjør alt det harde arbeidet for deg når det kommer til eiendomsmegling, landmåling og flytting. Vi sammenligner de som er verifisert av oss og vurdert av deg. Vi hjelper deg også med å spare opptil 50 % av flyttekostnadene dine.

For å gi deg trygghet, driver vi en streng verifiseringsprosess før vi lar en bedrift komme om bord med oss, og sikrer at du bare bruker de beste byråene i ditt område.

Våre medlemmer må ha offentlig godkjente lisenser, erfaring, gods og ansvarsforsikring samt en legitim nettside eller bedrifts Facebook-side og et klart sett med vilkår og betingelser.

Hvordan samler vi inn tilbakemeldinger?

Om SendAndbud.no - Anbud & sammenligningstjeneste. Hos SendAnbud.no samler vi inn ekte anmeldelser fra ekte kunder for å sikre at vi bare kobler deg til anerkjente og pålitelige bedrifter rundt om i Norge. Private og bedriftsanmeldelser overvåkes daglig av vårt dedikerte salgsteam, som lar oss rapportere tilbakemeldinger som ikke holder vår høye standard.

Når en bruker har mottatt et anbud for ønsket tjeneste, vil de bli bedt om å legge igjen en anmeldelse av sin erfaring med den valgte bedriften. Etter at vi har gjennomgått tilbakemeldingen, vil den dukke opp på deres unike medlemsside som også inneholder kontakt- og plasseringsdetaljer, og gir deg alt du trenger å vite om bedriften, alt på ett sted.

Vil du motta anbudsvarsler som bedrift?

Er du en anerkjent eiendomsmegler, takstmann, minilager eller et flyttebyrå? Bli med i vårt nettverk for å begynne å utvide virksomheten din. Bli medlem å les om hvordan det fungerer.

Anbudstilbud

Brukeren mottar et anbud fra en godkjent bedrift 

Anmeldelser

Vi ber om brukerens tilbakemelding på opplevelsen av utført flytteoppdrag

Overvåking

Vi leser og overvåker alltid tilbakemeldinger fra brukere.

Vi deler anerkjente bransjeråd for å hjelpe med alle aspekter av flyttingen din.

SendAnbud.no sitt team av flytteeksperter jobber hardt for å skrive om emner som betyr noe for deg. Vi har et knytepunkt for flytterådgivning, fra en omfattende sjekkliste for flytting til alt du trenger å vite om på selve den store flyttedagen. For flere spørsmål send e-post eller ring til telefon 0047 81521021