Minilager Oslo

Sammenlign de beste minilager i Oslo

  • Vi hjelper over 11500 til å flytte
  • Vi sammenligner autoriserte minilager
  • Spar opp til 50% på lagring

Hvorfor bruke SendAnbud.no for å få tilbud om minilager Oslo?

Hvis du leter etter trygge og sikre lagringsmuligheter for eiendelene dine, så er du på rett sted. Enten du rydder under en flytting av huset, eller du trenger et sted i Oslo å lagre det ekstra lageret for bedriften din, kan vi hjelpe med lagringsbehovene dine.

SendAnbud.no sammenligner og kobler norske kunder med opptil 5 pålitelige leverandører av minilager for å spare lagringskostnadene dine. Med fleksible alternativer for tid og størrelse vil sammenligning av minilager Oslo spare deg for tid, penger og stress.

Du kan være trygg på at varene dine vil være i gode hender, da vi kun jobber med lagringsbedrifter som er verifisert av oss og vurdert av deg.

Vi gir lagringstilbud fra verifiserte lagringsselskaper

Vi sammenligner sitater fra pålitelige lagringsselskaper i Oslo og andre bedrifter som naturlig tilhører, inkludert:

Bedrifter Oslo
Bedrifter Oslo

Hvordan fungerer tjenesten vår?

Mange opplever det som stressende å flytte, enten du skal flytte hjem, kontor eller et år i utlandet, det er mye å vurdere. Ved å finne rimelig oppbevaring med SendAnbud.no, vet du at tingene dine er trygge og sikre, med fleksibiliteten og bekvemmeligheten til å få tilgang til varene dine når som helst.

Det er enkelt å organisere lagring hos oss. Hver av kampene dine vil kontakte deg for å diskutere dine spesifikke lagringsbehov og deretter diskutere et tilbud. Du velger deretter hvem du vil velge som lagringsleverandør basert på dine krav og budsjett. Ved å få opptil 4 tilbud, sikrer du at du får det beste tilbudet for lagringsenheten din.

Det skal bemerkes at SendAnbud.no vil koble deg til lagringsleverandører for å gi et tilbud for kun lagringsenheten, som ikke inkluderer prisen for levering av flyttelasset. Noen selskaper kan tilby flytting samt lagring, så dette bør diskuteres ved første kontakt.

Sammenlign minilager Oslo
Sammenlign minilager Oslo

Hva koster et minilager i Oslo?

Vi listet opp lagringsenhetskostnadene for en rekke tidsperioder og lagringsenhetsstørrelser  i Oslo for å få en ide om hvor mye du vil betale. Det skal bemerkes at disse prisene ikke inkluderer flyttekostnadene dine.

Leie av minilager koster mellom 700 og 4500 kroner avhengig av størrelse og hvor lenge man ønsker å leie. Den gjennomsnittlige prisen på et minilager på 2,5 kvadratmeter er 800 kroner mens et minilager på 15 kvadratmeter ligger på rundt 2.500 kroner. Oslo har det dyreste leiemarkedet.

For å finne ut mer, les vår guide om hvor mye koster et minilager.

Hvordan fungerer et minilager i Oslo?

Minilageret du trenger vil avhenge av hva du trenger den til. Hvis du skal flytte, vil et midlertidig innelager være ideell. En bod på 10 kvm skal passe til innholdet i et hus med 1 soverom.

Hvis bedriften din trenger et sted å lagre ekstra dokumenter eller utstyr, kan det hende du trenger en klimakontrollert enhet for å unngå skade. Eller du kan være en student som forlater Studentboligenboligen din i løpet av ferien - du vil ha trygghet i å vite at eiendelene dine er trygge og trygt plassert under lagring.

Når du har bestemt deg for hvilken type oppbevaring du trenger, må du tenke på å få eiendelene dine til boden din. Vi samarbeider med et nettverk av flyttebyråer over hele Norge som kan hjelpe deg med å transportere flyttegodset ditt på en trygg måte.

Oppbevaring
Oppbevaring

Bruk av minilager når du flytter

Å bruke et minilager under en flytting kan hjelpe deg med å spare tid, penger og stress under prosessen. Ved å oppbevare noen gjenstander under visningsprosessen, kan du rydde opp i hjemmet ditt for å appellere til kjøpere og samtidig spare penger på flyttekostnadene.

Nesten 30 % av kunder med selvlagring i Oslo er involvert i flytting, og lagringsleverandører sa at de så en økning på 49 % i antall personer som brukte lagring til å flytte i løpet av 2021. De mest populære grunnene til å bruke lagring det siste året var å være i mellomlagring, ikke plass til ting hjemme og skaper mer plass.

Mange mennesker befinner seg i mellom boliger under flytting, noe som gjør lagring til et ideelt alternativ for deg. Det er vanlig å selge eiendommen din først, og få midlertidig leid bolig mens du er i kjøpsprosessen. Å lagre eiendelene dine vil bidra til å fremskynde prosessen.

Lagerbod
Lagerbod

Bedriftslagringsløsninger

Hvis du er i ferd med å flytte kontorer eller redusere arbeidsområdet ditt, kan du spare tid ved å plassere noen gjenstander i et minilager uten å måtte bestemme om du vil kvitte deg med gjenstander.

Størstedelen av bedriftslagringen tas opp av detaljhandelen, med 3-4 år som den mest populære lagringslengden.

De som bruker lagring til virksomheten sin har en tendens til å ta et større minilager enn de som bruker av personlige årsaker. Det er også mer sannsynlig at de tar flere boder, med 20 % av bedriftskunder som angir at de brukte mer enn ét minilager for virksomheten sin.

Bedriftslagring
Bedriftslagring

Oppbevaring for studenter

Ettersom studieåret ditt går mot slutten, og det samme gjør leieforholdet ditt, har du sannsynligvis ikke hatt en sjanse til å tenke på hva du skal gjøre med alle dine personlige eiendeler.

Mange studenter får jobb og blir boende i sitt studiested etter studiene. Et minilager lar deg trygt oppbevare eiendelene dine mens du utarbeider planene dine etter studiene.

Minilagring tilbyr fleksible størrelser og tidsperioder, slik at du kan lagre alt fra enkeltgjenstander til innhold for et helt soverom. For å sikre at du får det beste tilbudet til lagringsboden din, er det viktig å sammenligne tilbud.

Lagring studenter
Lagring studenter

Spar opp til 50% av flytteutgiftene

Hvis du sammenligner tilbud om minilager, men ikke har tid til å transportere varene dine til og fra lageret, er vårt nettverk av flyttebyråer her for å hjelpe. SendAnbud.no sitt arbeid med verifiserte og anmeldte flyttefirmaer over hele Norge for å hjelpe deg med å spare tid, penger og stress.

Vi forbinder deg med opptil 6 lokale flyttebyråer for å diskutere dine flyttebehov, slik at de kan gi deg skreddersydde tilbud. Sammenligning av tilbud om flytting vil bety at du får det beste tilbudet med flytteutgiftene dine.

For å se mer, les hva koster et flyttebyrå?

Vil du motta anbudsvarsler som bedrift?

Er du en anerkjent eiendomsmegler, lagringsselskap eller et flyttebyrå? Bli med i vårt nettverk for å begynne å utvide virksomheten din.