Personvern ditt er sikkert

Personvern

SendAnbud.no ("Send Anbud") er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Denne personvernerklæringen, sammen med våre medfølgende vilkår og betingelser, styrer bruken, behandlingen og lagringen av den personlige informasjonen SendAnbud.no samler inn fra deg gjennom din bruk av https://www.sendanbud.no ("nettstedet"). Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til datapraksisen beskrevet i denne erklæringen.

SendAnbud.no er behandlingsansvarlig. Dette betyr at vi er ansvarlige for å bestemme hvordan vi oppbevarer og bruker personopplysninger om deg. Vi er pålagt i henhold til databeskyttelseslovgivningen å varsle deg om informasjonen i denne personvernerklæringen.

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, inkludert eventuelle forespørsler om å utøve dine juridiske rettigheter, vennligst kontakt selskapets ansvarlige ved å bruke detaljene angitt nedenfor.

Vi vil overholde databeskyttelsesloven. Dette sier at personopplysningene vi har om deg må være:

 1. Brukt lovlig, rettferdig og på en oversiktlig måte
 2. Innsamlet kun for gyldige formål som vi har klart forklart for deg og ikke brukt på noen måte som er uforenlig med disse formålene
 3. Relevant for formålene vi har fortalt deg om og begrenset kun til disse formålene
 4. Nøyaktig og holdt oppdatert
 5. Oppbevares bare så lenge det er nødvendig for formålene vi har fortalt deg om
 6. Oppbevares trygt

Denne nettsiden er ikke ment for barn, og vi samler ikke bevisst inn data relatert til barn.

Det er viktig at du leser denne personvernerklæringen sammen med enhver annen personvernerklæring eller rettferdig behandlingserklæring vi kan gi ved spesifikke anledninger når vi samler inn eller behandler personopplysninger om deg, slik at du er fullstendig klar over hvordan og hvorfor vi bruker dataene dine. . Denne personvernerklæringen supplerer de andre merknadene og er ikke ment å overstyre dem.

Din personlige informasjon

Personopplysninger, eller personlig informasjon, betyr all informasjon om en person som denne personen kan identifiseres fra. Det inkluderer ikke data der identiteten er fjernet (anonyme data).

Vi kan samle inn, bruke, lagre og overføre ulike typer personopplysninger om deg som vi har gruppert sammen som følger:

 • Identitet og kontaktinformasjon, som din e-postadresse eller IP-adresse, navn, hjemme- eller jobbadresse, alder, telefonnummer og økonomisk informasjon. Vi samler inn denne informasjonen når du søker om et produkt eller en tjeneste som vises på nettstedet.
 • Anonym demografisk informasjon, som ikke er unik for deg, slik som postnummer, alder, kjønn, preferanser, interesser og favoritter.
 • Teknisk informasjon inkludert følgende: din internettprotokoll (IP)-adresse, nettlesertype, domenenavn, tilgangstider og henvisende nettstedsadresser. Denne informasjonen brukes av SendAnbud.no for driften av tjenesten den gir deg, for å overvåke og opprettholde kvaliteten på en slik tjeneste og for å gi generell statistikk angående bruk av nettstedet.
 • Profilinformasjon inkludert brukernavn og passord, kjøp eller bestillinger gjort av deg, dine interesser
 • Profilinformasjon inkludert brukernavn og passord, kjøp eller bestillinger gjort av deg, dine interesser, preferanser, tilbakemeldinger og undersøkelsessvar.
 • Markeds- og kommunikasjonsdata inkluderer dine preferanser for å motta markedsføring fra oss og våre tredjeparter og dine kommunikasjonspreferanser.

Denne nettsiden inneholder lenker til tredjeparts nettsteder, plugins og applikasjoner. Ved å klikke på disse koblingene eller aktivere disse forbindelsene kan tredjeparter samle inn eller dele data om deg. SendAnbud.no oppfordrer deg til å gjennomgå personvernerklæringen til nettsteder du velger å koble til fra nettstedet, slik at du kan forstå hvordan disse nettstedene samler inn, bruker og deler din personlige informasjon. SendAnbud.no er ikke ansvarlig for personvernerklæringen eller annet innhold på nettsteder utenfor nettstedet eller hvordan din personlige informasjon kan samles inn og brukes av slike nettsteder.

Vi kan også samle inn, bruke og dele aggregerte data som statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Samlede data kan være avledet fra dine personopplysninger, men anses ikke som personopplysninger i loven da disse dataene ikke direkte eller indirekte avslører identiteten din. For eksempel kan vi samle bruksdataene dine for å beregne prosentandelen av brukere som har tilgang til en bestemt nettsidefunksjon. Men hvis vi kombinerer eller kobler sammen aggregerte data med dine personlige data slik at de direkte eller indirekte kan identifisere deg, behandler vi de kombinerte dataene som personopplysninger som vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi samler ingen spesielle kategorier av personopplysninger om deg (dette inkluderer detaljer om din rase eller etnisitet, religiøse eller filosofiske oppfatninger, sexliv, seksuell legning, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, informasjon om din helse og genetiske og biometriske data) . Vi samler heller ikke inn informasjon om straffedommer og lovbrudd.

Der vi trenger å samle inn personopplysninger ved lov, eller i henhold til vilkårene i en kontrakt vi har med deg og du unnlater å oppgi disse dataene når du blir bedt om det, kan det hende vi ikke kan utføre kontrakten vi har eller prøver å inngå med deg (for eksempel for å gi deg varer eller tjenester). I dette tilfellet kan det hende vi må kansellere et produkt eller en tjeneste du har hos oss, men vi vil varsle deg hvis dette er tilfelle på det tidspunktet.

Innsamling av din personlige informasjon

Vi bruker forskjellige metoder for å samle inn data fra og om deg, inkludert gjennom:

 • Direkte interaksjoner. Du kan gi oss din identitet og kontaktdata ved å fylle ut skjemaer eller ved å korrespondere med oss ​​via post, telefon, e-post eller på annen måte. Dette inkluderer personopplysninger du oppgir når du:
 • Opprette en konto på nettstedet vårt;
 • Abonnere på vår tjeneste;
 • Delta i diskusjonsfora eller andre sosiale mediefunksjoner på nettstedet vårt;
 • Be om markedsføring til deg;
 • Bruke et verktøy eller widget på nettstedet vårt;
 • Delta i en konkurranse, kampanje, spørreundersøkelse eller spørsmål og svar økter; eller
 • Gi oss tilbakemelding eller rapporter et problem med nettstedet vårt
 • Automatiserte teknologier eller interaksjoner. Når du samhandler med nettstedet vårt, kan vi automatisk samle inn teknisk informasjon om utstyret ditt, surfehandlinger og mønstre. Vi samler inn disse personopplysningene ved å bruke informasjonskapsler, serverlogger og andre lignende teknologier. Se detaljene i retningslinjene for informasjonskapsler nedenfor for ytterligere detaljer

Bruk av din personlige informasjon

SendAnbud.no samler inn og bruker dine personopplysninger for å effektivt drive informasjonen og tjenestene som tilbys gjennom nettstedet, som vil inkludere at vi gir dine personlige opplysninger og krav til tredjepartspartnere for å la dem kontakte deg for å gi deg tilbud og/eller gi deg tilbud. deg med produktene eller tjenestene du søker etter. Vær oppmerksom på at tredjepartsleverandøren kan ha sin egen personvernpolicy (som vil være forskjellig fra vår), som du bør lese nøye.

SendAnbud.no kan også dele noen av dine personlige opplysninger med pålitelige partnere (se detaljer i ordlisten) for å hjelpe oss med å utføre statistisk analyse, sende deg e-post eller post, yte kundestøtte eller arrangere leveringer. SendAnbud.no samler også inn og bruker personopplysningene dine til følgende markedsføringsformål:

 • Å informere deg om andre produkter eller tjenester tilgjengelig fra SendAnbud.no og dets tilknyttede selskaper (Flytteguiden);
 • Å kontakte deg via spørreundersøkelser for å foreta undersøkelser vedrørende din mening om nåværende tjenester eller potensielle nye tjenester som kan bli tilbudt;
 • Å kontakte deg på vegne av pålitelige partnere om et bestemt tilbud som kan være av interesse for deg; og
 • Å gi informasjonen din til pålitelige partnere slik at de kan kontakte deg om et bestemt tilbud som kan være av interesse for deg.

Du har rett til å varsle oss om at du ikke ønsker at vi skal bruke dataene dine til markedsføringsformålene som er oppført ovenfor. Hvis du ønsker å gjøre dette, kan du gjøre det ved å 'ikke' velge å bruke skjemaene SendAnbud.no bruker for å samle inn dataene dine. Alternativt kan du også varsle oss når som helst ved å kontakte oss for å informere oss om at du ikke ønsker at din personlige informasjon skal brukes til disse markedsføringsformålene på post@sendanbud.no

SendAnbud.no holder oversikt over nettsidene og sidene du besøker innenfor SendAnbud.no, for å finne ut hvilke SendAnbud.no-tjenester som er de mest populære. Denne dataen blir brukt til å levere tilpasset innhold og annonsering til kunder hvis adferd indikerer at de er interessert i et bestemt emneområde.

Vi vil kun bruke dine personopplysninger til formålene vi samlet den inn for, med mindre vi med rimelighet anser at vi trenger å bruke den av en annen grunn og den grunnen er forenlig med det opprinnelige formålet. Hvis vi trenger å bruke din personlige informasjon til et urelatert formål, vil vi varsle deg og vi vil forklare det juridiske grunnlaget som tillater oss å gjøre det.

Lovlig grunnlag for bruk av din personlige informasjon

Vårt lovlige grunnlag for å bruke din personlige informasjon til formålene beskrevet i denne personvernerklæringen vil typisk være ett av følgende:

 • Utførelse av kontrakt
 • Det er nødvendig for oss å behandle dine personopplysninger til utføre en kontrakt som du er part i, eller foreta skritt på din forespørsel før du inngår en kontrakt.
 • Samtykke
 • Du har samtykket til at vi bruker dine personopplysninger til dette formål (for eksempel når du oppretter en konto hos oss, godtar å motta markedsførings-e-poster fra oss eller oppretter et varsel). Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst ved å be om at vi sletter kontoen din eller oppdaterer markedsføringspreferansene dine.
 • Legitime interesser
 • Det er i vår legitime interesse å bruke din personlige informasjon å drive, forbedre og markedsføre tjenestene våre og beskytte virksomheten vår.
 • Overhold en juridisk eller forskriftsmessig forpliktelse
 • Det er nødvendig for oss å bruke dine personopplysninger for at vi skal overholde juridiske eller regulatoriske forpliktelser som er pålagt oss.

Vær oppmerksom på at vi kan behandle dine personopplysninger uten din viten eller samtykke, i samsvar med reglene ovenfor, der dette er påkrevd eller tillatt ved lov.

Hvor SendAnbud.no lagrer din personlige informasjon

SendAnbud.no vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen.

Der SendAnbud.no har gitt deg (eller der du har valgt) et passord som gir deg tilgang til visse deler av nettstedet, er du ansvarlig for å holde dette passordet konfidensielt. SendAnbud.no ber deg om ikke å dele et passord med noen. Dessverre er ikke overføring av informasjon via internett helt sikker. Nettstedet serveres over HTTPS, beskyttet av et utvidet valideringssertifikat som standard for å beskytte dataene dine. Selv om SendAnbud.no bestreber seg på å beskytte dine personlige data, kan SendAnbud.no ikke garantere sikkerheten til dataene dine som overføres til nettstedet; enhver overføring er på egen risiko.

Utlevering av personlig informasjon

SendAnbud.no kan avsløre din personlige informasjon uten din tillatelse til tredjeparter hvis:-

 • SendAnbud.no selger eller kjøper enhver virksomhet eller eiendeler (i så fall kan SendAnbud.no avsløre dine personlige data til den potensielle selgeren eller kjøperen av slik virksomhet eller eiendeler);
 • SendAnbud.no, eller i det vesentlige alle eiendelene, er anskaffet av en tredjepart (i så fall vil din personlige informasjon være en av de overførte eiendelene);
 • SendAnbud.no er pålagt å gjøre det ved lov; eller
 • Være i samsvar med lovens påbud eller etterkomme eventuelle rettslige prosesser på SendAnbud.no;
 • Beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til SendAnbud.no; eller
 • Handle under presserende omstendigheter for å beskytte den personlige sikkerheten til brukere på SendAnbud.no eller offentligheten generelt.

Din plikt til å informere oss om endringer

Det er viktig at personopplysningene vi har om deg er nøyaktige og oppdaterte. Vennligst hold oss ​​informert hvis din personlige informasjon endres under ditt forhold til oss.

Cookies / informasjonskapsler

Nettstedet bruker "informasjonskapsler" for å hjelpe deg med å tilpasse din online opplevelse. En informasjonskapsel er en tekstfil som plasseres på harddisken din av en nettsideserver. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å kjøre programmer eller levere virus til datamaskinen din. Informasjonskapsler er unikt tilordnet deg, og kan kun leses av en nettserver i domenet som utstedte informasjonskapselen til deg.

En av hovedformålene med informasjonskapsler er å tilby en bekvemmelighetsfunksjon for å spare tid. Formålet med en informasjonskapsel er å fortelle webserveren at du har returnert til en bestemt side. For eksempel, hvis du personliggjør SendAnbud.no-sider, eller registrerer deg hos SendAnbud.no gjennom nettstedet, hjelper en informasjonskapsel SendAnbud.no med å huske spesifikke opplysninger om deg ved senere besøk. Når du kommer tilbake til nettstedet, kan informasjonen du tidligere har oppgitt, hentes, slik at du enkelt kan bruke SendAnbud.no-funksjonene som du har tilpasset.

Du har muligheten til å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingene for å avvise informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Hvis du velger å avslå informasjonskapsler, kan det hende du ikke fullt ut kan oppleve de interaktive funksjonene på nettstedet.

For å finne ut mer om informasjonskapsler, inkludert hvordan du kan se hvilke informasjonskapsler som er satt inn og hvordan du administrerer og sletter dem, besøk https://www.allaboutcookies.org. For å velge bort å bli sporet av Google Analytics på alle nettsteder, besøk https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Nettstedet bruker følgende informasjonskapsler:-

Google Analytics: Disse informasjonskapslene lar oss se informasjon om brukernettstedaktiviteter inkludert, men ikke begrenset til, sidevisninger, kilde og tid brukt på nettsteder. Informasjonen depersonaliseres og vises som tall. SendAnbud.no ikke behandle denne informasjonen for å identifisere brukere. Dette vil bidra til å beskytte personvernet ditt. Ved å bruke Google Analytics kan SendAnbud.no se hvilket innhold som er populært på nettstedet og strebe etter å gi deg flere av tingene du ønsker å se og bruke. Disse informasjonskapslene brukes også med Google Adwords og DoubleClick. SendAnbud.no er i stand til å se hvilke sider som bidro til å sende inn kontakt-, registrerings- og tilbudsskjemaer. Dette gjør at SendAnbud.no kan utnytte vårt betalte søkebudsjett bedre. SendAnbud.no bruker remarketingkode for å logge når brukere ser på bestemte sider, slik at vi kan tilby målrettet annonsering på tvers av internett. Du kan lese mer om bruk av Google Analytics-informasjonskapsler på informasjonssiden deres: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage. Hvis du ønsker å velge bort interessebasert annonsering, kan du lære mer om dette her: https://optout.networkadvertising.org/

Tillat informasjonskapsler: Denne informasjonskapselen slettes etter at en bruker har lukket varselet om nettstedet vårt ved bruk av informasjonskapsler. Dette brukes kun for å huske å ikke vise varselet etter at en bruker allerede har gitt samtykke.

Registrering: Denne informasjonskapselen slettes når en bruker logger på portalen vår og ber nettstedet huske dem. Den brukes til å lagre økten deres og la dem forbli pålogget uten å måtte skrive inn passordet på nytt.

Oppbevaring av data

Vi vil bare beholde din personlige informasjon så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene vi samlet den inn for, inkludert med det formål å tilfredsstille eventuelle juridiske, regnskaps- eller rapporteringskrav.

For å bestemme passende oppbevaringsperiode for personopplysninger, vurderer vi mengden, arten og sensitiviteten til personopplysningene, den potensielle risikoen for skade fra uautorisert bruk eller utlevering av personopplysningene dine, formålene vi behandler personopplysningene dine for og om vi kan oppnå disse formålene på andre måter, og de gjeldende juridiske kravene.

I noen tilfeller kan du be oss om å slette informasjonen din: se nedenfor for mer informasjon.

I noen tilfeller kan vi anonymisere din personlige informasjon (slik at den ikke lenger kan knyttes til deg) for forskning eller statistiske formål, i så fall kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten ytterligere varsel til deg.

Dine rettigheter

Under visse omstendigheter har du rettigheter i henhold til databeskyttelseslover i forhold til dine personopplysninger:

 • Be om tilgang til din personlige informasjon.
 • Vanligvis kjent som en "forespørsel om datasubjekttilgang" - dette lar deg motta en kopi av personopplysningene vi har om deg og kontrollere at vi behandler den lovlig.
 • Be om retting av dine personopplysninger.
 • Dette gjør at du kan få ufullstendig eller unøyaktig informasjon vi har om deg korrigert, selv om vi kanskje må bekrefte nøyaktigheten til den nye informasjonen du gir oss.
 • Be om sletting av din personlige informasjon.
 • Dette gjør at du kan be oss om å slette eller fjerne personopplysninger der det ikke er noen god grunn til at vi fortsetter å behandle dem. Du har også rett til å be oss om å slette eller fjerne dine personopplysninger der du har utnyttet din rett til å protestere mot behandling (se nedenfor), der vi kan ha behandlet informasjonen din ulovlig eller hvor vi er pålagt å slette dine personopplysninger for å overholde lokal lov. Det kan imidlertid hende at vi ikke alltid er i stand til å etterkomme forespørselen din om sletting av spesifikke juridiske årsaker som vil bli varslet til deg, hvis aktuelt, på tidspunktet for forespørselen din.
 • Protestere mot behandling av dine personopplysninger.
 • Retten til å protestere eksisterer der vi stoler på en legitim interesser (eller de til en tredjepart), og det er noe ved din spesifikke situasjon som gjør at du ønsker å motsette deg behandling på denne grunn, da du føler at det påvirker dine grunnleggende rettigheter og friheter. Du har også rett til å protestere der vi behandler personopplysningene dine for direkte markedsføringsformål. I noen tilfeller kan vi demonstrere at vi har overbevisende legitime grunner til å behandle informasjonen din som overstyrer dine rettigheter og friheter.
 • Be om begrensning av behandlingen av dine personopplysninger.
 • Dette gjør at du kan be oss om å suspendere behandlingen av din personlige informasjon i følgende scenarier: (a) hvis du vil at vi skal fastslå informasjonens nøyaktighet; (b) der vår bruk av informasjonen er ulovlig, men du ikke vil at vi skal slette den; (c) hvor du trenger at vi oppbevarer informasjonen selv om vi ikke lenger trenger den da du trenger den for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav; eller (d) du har protestert mot vår bruk av informasjonen din, men vi må bekrefte om vi har overordnede legitime grunner til å bruke den.
 • Be om overføring av din personlige informasjon.
 • Be om overføring av din personlige informasjon til deg eller til en tredjepart. Vi vil gi deg, eller en tredjepart du har valgt, dine personopplysninger i et strukturert, vanlig brukt, maskinlesbart format. Merk at denne rettigheten kun gjelder for automatisert informasjon som du opprinnelig ga samtykke til at vi kan bruke eller hvor vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg.
 • Rett til å trekke tilbake samtykke.
 • Denne retten eksisterer der vi er avhengige av samtykke for å behandle dine personopplysninger. Dette vil imidlertid ikke påvirke lovligheten av enhver behandling utført før du trekker tilbake samtykket. Hvis du trekker tilbake samtykket ditt, kan det hende at vi ikke kan tilby visse produkter eller tjenester til deg. Vi vil informere deg om dette er tilfelle når du trekker tilbake samtykket.

Hvis du ønsker å utøve noen av rettighetene angitt ovenfor, vennligst kontakt oss.

Vanligvis kreves ingen gebyr

Du trenger ikke å betale et gebyr for å få tilgang til din personlige informasjon (eller for å utøve noen av de andre rettighetene). Vi kan imidlertid kreve et rimelig gebyr hvis forespørselen din er åpenbart ubegrunnet, repeterende eller overdreven. Alternativt kan vi nekte å etterkomme forespørselen din under disse omstendighetene.

Hva vi kan trenge fra deg

Det kan hende vi må be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og sikre din rett til å få tilgang til din personlige informasjon (eller for å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetstiltak for å sikre at personopplysninger ikke blir utlevert til noen som ikke har rett til å motta dem. Vi kan også kontakte deg for å be deg om ytterligere informasjon i forhold til forespørselen din for å fremskynde svaret vårt.

Tidsbegrensning for å svare

Vi prøver å svare på alle legitime forespørsler innen en måned. Noen ganger kan det ta oss lenger enn en måned hvis forespørselen din er spesielt kompleks eller du har gjort en rekke forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg og holde deg oppdatert

Endringer i denne erklæringen

SendAnbud.no vil av og til oppdatere denne personvernerklæringen. SendAnbud.no råder deg til periodisk å gjennomlese denne erklæringen for å være informert om hvordan SendAnbud.no beskytter din informasjon.

Kontaktinformasjon

SendAnbud.no tar gjerne imot dine kommentarer angående denne personvernerklæringen. Hvis du mener at SendAnbud.no ikke har overholdt denne policyen, vennligst kontakt oss. Vi vil forsøke å løse eventuelle problemer så snart som rimelig mulig.

Våre fullstendige detaljer er:

Fullt navn på juridisk enhet: Qunst Media, organisasjonsnummer 824721742 Adresse. Waldemar Thranes gate 63, 0173 Oslo Tlf. +47 81521021 Eier og daglig leder, Frank Karlsen